Tuin

Rietmat op rol

Een groot voordeel voor het leveren van een rietmat is dat de rietmat op rol geleverd wordt. Op deze manier is die gemakkelijk te vervoeren. Op deze manier blijven de rietmatten ook het mooist. Doordat de rietmat op rol wordt geleverd, is het makkelijk te verplaatsten en uit te rollen.

Een ander voordeel hiervan is dat het gemakkelijk weer in te rollen is. Als je bijvoorbeeld niet tevreden bent over de plek waar de rietmat op dit moment zich bevindt en je wilt de mat dus weer verplaatsen, dan kan dit gemakkelijk door de mat weer in te rollen en naar de gewenste plek te krijgen.

Als je bijvoorbeeld geen gebruik wilt maken van jouw rietmat, kan je deze dus eenvoudig weer inrollen en ergens opbouwen. Om de kwaliteit van het riet te bewaren wordt het aangeraden om de rietmat overdekt op te slaan.

Je hebt gepelde of ongepelde rietmatten. Het verschil zegt tussen deze twee rietmatten zegt het eigenlijk al. Ongepelde rietmatten hebben de buitenste laag van het riet er nog op zitten, gepelde rietmatten hebben dat niet. Gepelde rietmatten geven op deze manier een tropische uitstraling. Daarnaast zorgen gepelde rietmatten ervoor dat er geen rietschilfers rondvliegen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *